ASYA’NIN GELECEĞİ; CICA BÖLGESİ İÇİN FİKİRLER
  • PAYLAŞ

  • ASYA’NIN GELECEĞİ; CICA BÖLGESİ İÇİN FİKİRLER

ASYA’NIN GELECEĞİ; CICA BÖLGESİ İÇİN FİKİRLER

“The Future of Asia We Want: Ideas for the CICA Region”

Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı ÖnlemlerKonferansı'na (CICA) üye ülkelerdeki 20-35 yaş arası gençlerin katılımıyla, 1 Haziran - 5 Ekim 2023 tarihlerinde "The Future of Asia We Want: Ideas for the CICA Region" (İstediğimiz Asya'nın Geleceği; CICA Bölgesi için Fikirler) konulu İngilizce kompozisyon yarışmasının düzenleneceği ifade edilmektedir.

Gençleri CICA sürecinin geliştirilmesine ve CICA üye devletlerinin gençlik politikasının uygulanmasına dahil etmeyi amaçlayan yarışmaya ve söz konusu yarışmaya katılacak kompozisyonların niteliklerine ilişkin detaylı bilgiler ekte sunulan kavram kağıdında yer almaktadır. İlk üçe girenlere para ödülü (1.ye 2000$, 2.ye 1500$, 3.ye 1000$) ve ilk beşe girenlere staj imkanı sağlanacak söz konusu yarışmada bütün katılımcılara ayrıca katılım sertifikası verilecektir.

Bu kapsamda CICA Sekretaryasından alınan kavram kağıdındaki katılım formunun doldurularak en geç 30 Haziran 2023 tarihine, yazılı çalışmaların ise en geç 1 Ekim 2023 tarihine kadar"cica.competition@s-cica.org" adresine iletilmesi gerekmektedir.

Kavram Kağıdı dosyasını indirmek için tıklayınız.

Katılım Formu dosyasını indirmek için tıklayınız.