2019 yılı Atlı Okçuluk 2.Tura Yükselen Sporcuların Dikkatine! Müsabaka Talimatı
  • PAYLAŞ

  • 2019 yılı Atlı Okçuluk 2.Tura Yükselen Sporcuların Dikkatine! Müsabaka Talimatı

 

 

 

 

 

 

TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU

Atlı Okçuluk 2.Tur A ve B Grubu Eleme Müsabakası

02-04 AĞUSTOS 2019

ESKİŞEHİR

 

Müsabaka Talimatı

 

·        02 Ağustos 2019 Cuma günü Teknik Toplantı saat 21:00’de Mahmudiye Düğün Salonunda yemeksiz yapılacaktır. Toplantıya ferdi sporcular, kulüp başkanları veya idarecileri, hakemler ve tertip kurulunun katılımı zorunludur. Tüm sporcular at kimlik belgelerini, lisanslarını ve kafile listelerini şeffaf dosya içerisinde teslim edeceklerdir.

.        Kadın sporcularımız için konaklama yeri Osmangazi Üniversitesi Yurdu olup Cuma günü girişlerini yaptırabilirler. Müsabaka sabahı aracı olmayanlar servisle müsabaka alanına götürülecektir. Kahvaltı ve akşam yemeği yurtta verilecektir.

.       Erkek sporcularımız için konaklama yeri Gündüz Alp Erkek Yurdu olup Cuma günü girişlerini yaptırabilirler. Müsabaka sabahı aracı olmayanlar servisle müsabaka alanına götürülecektir. Kahvaltı ve akşam yemeği yurtta verilecektir.

·         Müsabakalara katılacak atların Gıda ve Orman Bakanlığı onaylı Tek Tırnaklı At Kimlik Belgesi olması zorunludur.

·        2019 yılı vizeli lisansı olmayan sporcular müsabakaya katılamayacaktır.

·        Müsabakalara uygun kıyafeti ve ekipmanı olmayan sporcular müsabakaya katılamayacaktır.

·        Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden Valilik olurlu kafile listesi olmayan sporcu ve kulüplere ödeme ve konaklama yapılmayacaktır.