At Tescil ve Vize İşlemleri Duyurusu
  • PAYLAŞ

  • At Tescil ve Vize İşlemleri Duyurusu

Federasyonumuz At Tescil ve Vize Talimatı Yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.


Geleneksel Spor Dalları Federasyonuna bağlı bütün atlı spor branşlarında yarışmalara katılacak atlara At Tescil Belgesi çıkarılacaktır.


Geleneksel spor dalları Federasyonu bünyesinde yapılacak yarışmalara katılan atların Müsabakalardan önce Veteriner Hekimler tarafından atların genel muayenesi yapılacak Yarışabileceğine karar verilen atların Mikro Çipleri okutulacak, At Tescil Belgelerindeki çip numaralarıyla karşılaştırılacak ve At Tescil Belgesinin 8-9. Sayfasındaki satır doldurularak paraf edildikten sonra yarışmalara alınacaktır.

 


At Tescil Belgesi çıkarmak için izlenecek yol:
1. Kulüpler veya şahıslar sahip oldukları at sayısı kadar tescil belgesi talep etmeden önce ekte bulunan “At Tescil Belgesi Talep Formunu” doldurup, Federasyonumuzun Ziraat Bankasındaki TR06 0001 0013 9572 3810 4550 01 İban nolu hesabına her at için ayrı ayrı 100 TL yatıracak ve At Tescil Belgesi talep edeceklerdir.
2. Atının ismini değiştirmek isteyen at sahipleri Federasyona dilekçe ile başvurabilecektir.
3. At Tescil Belgesinin 4. Sayfası, Atın sahibi tarafından doldurulup imzalanacaktır.
4. At sahibinin temin ettiği At Tescil Belgesinin orta sayfası yani 24-25. sayfasını “BÜYÜK HARFLERLE” Veteriner Hekim tarafından Mikro Çip numarası okunup tüm kimlik bilgileri olduğu gibi doldurulduktan sonra imzalanıp kaşelenecektir.
5. At sahibi tarafından temin edilen, Uluslararası hükümler gereği zorunlu olan “PREQUENZA Te A060B01 veya DUVEXYN EHV 1.4 11004501 Aşısı” Veteriner Hekim tarafından yapılarak At Tescil Belgesinin 28-29. sayfalarındaki hanesine kaydı yapılarak etiketi yapıştırılacaktır.
6. At tescil Belgesinin 43. Sayfasındaki Yıl doldurulup Kategori sinin karşısına çarpı işareti konulacaktır.
7. Doldurulan At Tescil Belgeleri Kulüpleri veya sahipleri tarafından Federasyona gönderilecektir.
8. Federasyonca tasdik edilip mühürlendikten sonra Kütük defterine kaydedilerek tescil işlemi tamamlanan belgeler at sahiplerine gönderilecektir.


2022 müsabaka sezonunun camiamıza hayırlı olmasını dilerim.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı

 

 

At Tescil Belgesi Formu