ATLI OKÇULUK 1.TUR DOĞU BÖLGESİ MÜSABAKALARINA KATILACAKLARIN DİKKATİNE
  • PAYLAŞ

  • ATLI OKÇULUK 1.TUR DOĞU BÖLGESİ MÜSABAKALARINA KATILACAKLARIN DİKKATİNE

TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU

ATLI OKÇULUK 1.TUR DOĞU BÖLGESİ B ELEME GRUBU MÜSABAKALARI
5-7 TEMMUZ 2019 / KAYSERİ

 

ATLI OKÇULUK SPOR KULÜPLERİ VE FERDİ SPORCULARIMIZA  DUYURU

 

            Federasyonumuzun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Atlı Okçuluk 1.Tur Doğu Bölgesi B Eleme Grubu müsabakaları 5-7 Temmuz 2019 (yol hariç) tarihlerinde Kayseri’de Akçakaya Mahallesi Model Uçak Pistinde yapılacaktır.

      

            Müsabakaya katılacak olan ekiplerin bağlı bulundukları Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden alacakları onaylı kafile listelerini beraberlerinde getirmeleri gerekmektedir.

Müsabaka Bilgileri

       
   -   Kadınlar için konaklama yeri Kayseri Kredi Yurtlar Kurumu’nun Şule Yüksel Şenler yurdudur. Bu yurtta yalnızca Gençlik Spor İl Müdürlüğünce tescillenmiş kulüplerin sporcuları ve ferdi müsabaka başvurusu yapmış bayan sporcular kalabilir.


    -   Erkekler için konaklama yeri Kayseri Kredi Yurtlar Kurumu’nun Erciyes isimli yurdudur. Bu yurtta Gençlik Spor İl Müdürlüğünce tescillenmiş kulüplerin yanında getireceği 1 erkek idarecisi müsabakalara başvuru yapmış bu kulüplerin erkek sporcuları ve ferdi erkek sporcular kalabilir.


-    5 Temmuz 2019 Cuma günü konaklama yerine girişler yapılacak olup, bu akşamın yemeği 19.00’da akşam yenecektir. Yemek ve toplantı mahalli daha sonra bildirilecektir.

-    Yalnızca KYK yurtlarında konaklayan idareci ve sporcular için 6 Temmuz 2019 Cumartesi sabah kahvaltısı ve akşam yemeği vardır. Ayrıca 7 Temmuz 2019 Pazar günü sabah kahvaltısı olacaktır.

 

·      Müsabakalara katılacak atların Tarım Bakanlığı onaylı Tek Tırnaklı At Kimlik Belgesi olması zorunludur.

 

·     2019 yılı vizeli lisansı olmayan sporcular müsabakaya katılamayacaktır.

 

·    Müsabakalara uygun kıyafeti ve ekipmanı olmayan sporcular müsabakaya katılamayacaktır.


·     Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden Valilik olurlu kafile listesi olmayan sporcu ve kulüplere ödeme yapılmayacaktır.