ATLI OKÇULUK 2.KADEME TEMEL ANTRENÖR KURSU
  • PAYLAŞ

  • ATLI OKÇULUK 2.KADEME TEMEL ANTRENÖR KURSU

ATLI OKÇULUK 2.KADEME TEMEL ANTRENÖR KURSU
23-29 MAYIS 2022 / TOKAT

 

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kurslara sadece,
- E-Devlet Kapısı Spor Bilgi Sistemi üzerinden 2. Kademe denklik başvurusu onaylananlar,
- Üniversitelerin Spor Bilimleri alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullarından son 4 yıl içerisinde mezun olanlar ya da,
- Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı’nın düzenlediği 2. Kademe Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlayanlar katılabilecektir.
(1. Kademe Yardımcı Antrenör Belgesi üzerinden 1 yıl geçmiş ve 1 Gelişim Semineri olması gerekmektedir.)

 

KAYIT VE KABUL İŞLEMLERİ
1. Kurs başvuruları e-Devlet Kapısı / Spor Bilgi Sistemi Uygulaması üzerinden yapılacaktır.
2. Adaylar başvuru yapma ve ücret ödeme işlemi 27 Nisan 2022 tarihinde başlayacak olup, 10 Mayıs 2022 tarihinde mesai bitimine kadar devam edecektir.
3. Başvuru yapmış olmak, ‘’Kursa Kabul’’ anlamına gelmemektedir. Başvuru sıralamasına göre sadece kontenjana giren adaylara ‘’Referans Numarası’’ maili gönderilecektir.
4. Kursa katılmaya hak kazananlar, www.gsdf.gov.tr adresimizde “İlgili Kurs İlanı İçeriğinde” duyurulacaktır.

Kontenjanın kısıtlı olması nedeniyle ve başvurunun fazla olduğu durumda aşağıda belirtilen şartlara göre başvuru onaylama işlemi yapılarak referans kodu gönderilecektir.

1. En az 5 yıl ilgili spor dalında lisanslı sporcu olanlar.
2. İlgili spor dalında lisanslı spor yaptığını belgeleyen ve üniversitelerin beden eğitimi ve spor yüksekokullarından mezun olanlar.
3. Üniversitelerin beden eğitimi ve spor yüksekokullarından mezun olanlar.

 

KURS İÇİN HERHANGİ BİR EVRAK İSTENMEMEKTEDİR. E-DEVLET ÜZERİNDEN BAŞVURU ESNASINDA EVRAK KONTROLÜ OTOMATİK YAPILACAKTIR.

Mezuniyet tarihi 2008 yılı öncesi olanlar için ilgili kurumdan ya da noterden onaylı diploma süreti (Ayrıca bu kişiler mezuniyet durumlarını e-devlet saufasından ilgili kurumdan ekletmeleri gerekmektedir).

 

ÖDEME:
Kurs ücreti 160 TL olup,
- Öncelikle e-devlet “Spor Bilgi Sistemi” üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir.
- Başvuru sonrası Referans Numarası ile 879 059 22 76 Kurum vergi numarası belirtilerek para yatırma işlemi Ziraat Bankası Şubelerinden yapılmalıdır.
- Şubeden yapılan ödemelerde, “Açıklama kısmına - Kurs Ödemesi” olduğu belirtilerek, sadece TC Kimlik numarası ile ödeme yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde ödemeniz geçerli olmayacaktır.

 

ÖNEMLİ : GEÇERLİ MAZERET BELGESİ İBRAZ ETMEYENLERİN ÜCRETİ İADE EDİLMEYECEKTİR…

Sınav geçme notu 70 (Yetmiş) tir.

- Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Talimatının 13. Maddesi gereğince;

- Adaylar sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde, resmi yazı ve gerekçeleri ile birlikte Federasyonumuz adresine ıslak imzalı olarak itirazlarını beyan edebilirler. Sonucu 15 iş günü içerisinde incelenerek karara bağlanır.

- Kursa katılmaya hak kazanamayan kişiler iade dilekçesini mail yoluyla bilgi@gsdf.gov.tr adresine iletmeleri halinde iadeleri yapılacaktır.


Kurslar, Sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapılacaktır.

 

 

Eğitim  Programı için tıklayınız