5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası
  • PAYLAŞ

  • 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası
  • 1 site (800 x 600)
  • 2 site (800 x 600)

Uşak Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği ve bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği Cirit Turnuvası’nda kazanan takım belli oldu. Turnuvanın final müsabakaları Kalfa Cirit Sahası’nda yapıldı.

Uşak Belediyesi'nce düzenlenen ve haftalardır Kalfa Cirit Sahası’nda devam eden 5. Geleneksel Cirit Turnuvası final müsabakaları haftasonu gerçekleştirildi. Final müsabakalarını izlemeye, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Mehmet Altay, Federasyon Başkanımız Sayın Dr. Hakan Kazancı, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda cirit sever katıldı.

Çekişmeli mücadelelerin yaşandığı turnuvada cumartesi günü yarı final, pazar günü ise final maçları oynandı. Heyecanlı dakikalarının yaşandığı turnuvada final maçları Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü ile Akse Atlı Cirit Spor Kulübü arasında gerçekleşti. Kazananlara kupa takdim edildiği turnuvanın bu yıl ki kazananı Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü oldu.

Devre arasında gerçekleşen At Gösteri Yarışması’nda ise atlar hünerleri göstererek, cirit severlere keyifli anlar yaşattı.

Müsabakanın kazananlarına ödülleri, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Federasyon Başkanımız  Dr. Hakan Kazancı takdim etti.